Soti ir greitai paruošiama grybų sriuba su lydytu sūreliu pagal Beatą

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Soti ir greitai paruošiama grybų sriuba su lydytu sūreliu pagal Beatą
Vienoje Beatos laidoje pamačiau grybų sriubą su lydytu sūreliu ir labai susidomėjau. Sriuba tikrai gavosi soti ir skani. Ji greitai paruošiama ir mano šeimoje bus gaminama ne vieną kartą. Kadangi receptas labai patiko, tai dalinuosi juo ir su Jumis. Tikrai nenusivilsite! :) 

Ingredientai

    • vištienos sultinys: 1,2 litro
    • grybai: 200 gramų
    • bulvės: 200 gramų
    • morkos: 1 (didelės)
    • svogūnai: 1 (didelio)
    • lydytas sūrelis: 2 valgomųjų šaukštų
    • druska
    • pipirai
    • aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
    • žalumynai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į sultinį dėkite burokine tarka sutarkuotas bulves. Pavirkite kelias minutes.
  2. 2. Tuomet keptuvėje su aliejumi apkepinkite susmulkintus svogūnus, sutarkuotas morkas bei susmulkintus grybus.
  3. 3. Dėkite į sultinį, pavirkite dar kelias minutes.
  4. 4. Tada dėkite lydytą sūrelį bei žalumynus, dar šiek tiek pavirkite, kol išsilydo sūrelis. Ragaukite, jei trūksta prieskonių, pridėkite. Skanaukite!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau grybų sriubų receptų rasite: Grybų sriubos.
Trinta salierų sriuba su vištiena
(2)
Turkiška raudonųjų lęšių sriuba
(2)
Trinta moliūgų ir obuolių sriuba
(1)