alyvuogių aliejus: 2 šaukštų (arba baltųjų palmių sviestas)
česnakas: 2 didelių skiltelių (susmulkintų)
mėgiami riešutai: ~80 gramų
druska
pipirai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių užkaiskite puodą su vandeniu, įberkite druskos. Kai užverda, dėkite šparagines pupeles bei virkite iki 5 minučių.
2. Tada keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite susmulkintas česnako skilteles, pakepinkite bei suberkite riešutus, juos taip pat pakepinkite.
Reklama
3. Nusausinkite šparagines pupeles bei sudėkite į keptuvę su riešutais ir česnaku. Paskaninkite pagal savo skonį druska bei pipirais. Skanaukite!
4. Pastebėjimas: Šparaginės pupelės tai nuostabus ląstelienos šaltinis, taip pat jos padeda pašalinti iš organizmo šlakus bei toksinus, mažina cholesterolio kiekį kraujyje ir palaiko normalų cukraus lygį, todėl ypač rekomenduotinos sergantiems diabetu.
5. Rekomendacija: Daugiau garnyrų receptų rasite: Garnyrai.