1. Pirmas receptas: Viską supilame į 0,5 litro stiklainį. Paimame įmerkiamą blenderį ir svarbiausia trynį prispaudžiame taip, kad jis būtų šluotelės viduje prispaustas prie stiklainio dugno.
2. Plakame trynį, laikas nuo laiko pakeliant šluotelę. Plakite maždaug 2-3 minutes.
Reklama
3. Štai ir viskas - pagaminta! Natūralus produktas!
4. Jei norisi tartaro - pridedame česnako ir smulkiai supjaustyto rauginto agurkėlio.
5. Antras receptas: Gamybos eiga kaip ir pirmojo recepto.
6. Trečias receptas: Aliejų ir pieną plakame blenderiu maždaug 3-4 minutes.
7. Viduryje plakimo dedame garstyčias ir druską.
8. Kai jau masė taps sniego baltumo, panaši į labai tirštą grietinę, nenustojant plakti supilame citrinos sultis.
9. Masė labai greitai sutirštės. Skanaus!
10. Rekomendacija: Daugiau majonezo receptų rasite: Majonezo receptai.
Pinelop Bu Bu
Dariau tik pridėjau dar arbatinį šaukštelį Dižono garstyčių ir piliau rafinuoto rapsų aliejaus o cukraus -rudo dėjau. Gavos švelnus ir skanus majonezas.
Atsakyti
Pinelop Bu Bu
Atsakyti
Inga