Pievagrybių ir sūrio padažas makaronams – idealus pasirinkimas, norint paįvairinti makaronų, ryžių ar keptos mėsos patiekalus. Švelniai apkepti pievagrybiai susijungia su tirštu grietinėlės ir kreminio sūrio pagrindu, o subtilų aromatą papildo kapotos petražolės ir ištirpęs sūris. Šis padažas puikiai dera tiek su kasdieniais patiekalais, tiek kaip prabangus akcentas šventinei vakarienei.
Redaktorės Vaidos komentaras - paprastai paruošiamas gardus padažas, kuris sužavės visus, ypač tuos, kurie mėgsta padažus su grybais. Toks padažas papildys jūsų vištienos patiekalus. O jeigu norisi kažko visai paprastai, paruoštą padažą naudokite tiesiog su virtais makaronais. Pastangų bus visai mažai, o vakarienę turėsite netgi labai gardžią. Beje, jeigu padažo gamybai pasirinksite kietą rūkytą sūrį, padažas turės gardų dūmo kvapą.