Grybų padažas su pienu ir grietinėle

2023-10-13 Autorius WorldRecipes.lt

Grybų padažas su pienu ir grietinėle
Šiandien noriu su Jumis labai skaniu grybų padažu su grietinėlė ir pienu. Dėl šių ingredientų padažas gaunasi labai gražios baltos spalvos. O skonis yra tikrai nepakartojamas ir vertas visų didžiausių pagyrų. Būtinai rekomenduoju išmėginti, nes esu visiškai tikra, kad šitaip norėsite gaminti ir ateityje. Tad nieko ilgai nelaukdami pradedam gamybą ir išsisaugom receptą ateičiai. :) 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • svogūnų: 3
    • česnakų 2 skiltelių
    • grietinėlės: 400 mililitrų
    • šviežių miško grybų: 3
    • pievagrybių: 180 gramų
    • pieno: 90 mililitrų
    • druskos
    • pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje ganėtinai smulkiai susmulkiname svogūnus, česnakus bei pakepiname aliejuje.
  2. 2. Sudedame vieną supjaustytą šviežią grybą bei pakepame kelias minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Supilame pieną, pasūdome, pagardiname pipirais.
  5. 4. Tuomet smulkintuvu sutriname likusius grybus su grietinėle.
  6. 5. Tada mišinį supilame į keptuvę bei kelias minutes maišydami patroškiname. Skanaujame!


Ravioli padažas iš sviesto
(2)
Tkemali padažas iš slyvų prie mėsos
(2)