Sveikas užkandis: Lapinio kopūsto traškučiai - čipsai

2020-11-14 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Sveikas užkandis: Lapinio kopūsto traškučiai - čipsai
Kai savo šeimai pasakiau, kad šiandien gaminsiu traškučius (čipsus) iš kale (lapinio) kopūsto, visi į mano pažiūrėjo itin "kreivai". Bet po to reikėjo tik įtikinti paragauti ir užkandžio iškart neliko. Tai tikrai sveikas užkandis, kurio galima valgyti labai daug ir nejausti jokio kaltės jausmo. 

Ingredientai

    • lapinis kopūstas: 2-4 lapų
    • druska: žiupsnio
    • čili: žiupsnio
    • česnako granulės: žiupsnio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia lapinį kopūstą gražiai suplėšykite. Kotą meskite lauk, jis kietas.
  2. 2. Tada prieskonius sumaišykite su druska.
  3. 3. Lapinį kopūstą dėkite į kepimo skardą ir pabarstykite prieskoniais.
  4. 4. Kepkite iki 5 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Jie išdžius bei taps traškūs. Pasilepinkit! :)
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau traškučių receptų rasite: Traškučiai.
Pankolio salotos
(4)