Šventinis silkių ir duonos pyragas - nustebins net didžiausią gurmaną!

2019-10-24 Autorius Erikos kulinarija

Šventinis silkių ir duonos pyragas - nustebins net didžiausią gurmaną!
Šis pyragas gaunasi labai gardus. Tinka ne tik kasdieniam, bet ir šventiniam stalui, kai užsuka svečiai ar giminaičiai ir norisi juos nustebinti.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kuo smulkiau sukapojame silkių filė, nuluptus svogūnus, virtas morkas, marinuotus agurkus ir virtus kiaušinius.
  2. 2. Tada nuo duonos nupjaustome plutelę.
  3. 3. Duoną smulkiai sutrupiname tarp pirštų bei sumaišome su sukapotais ingredientais.
  4. 4. Tada grietinę sumaišome su mėgstamu majonezu bei užpilame ant duonos mišinio. Gerai išmaišome.
  5. 5. Masę sukrečiame į sviestu išteptą arba kepimo popieriumi išklotą formą ar inde.
  6. 6. Paliekame maždaug 3-4 valandoms (arba per visą naktį) pastovėti šaldytuve.
  7. 7. Po to išimame iš formos.
  8. 8. Papuošiame prieskoniniais žalumynais, patiekiame ir lepinamės!
  9. 9. Rekomendacija: Daugiau silkės receptų rasite: Silkės receptai.
Silkių "sušiai"
(32)