1. Pirmiausia pagaminame trapią tešlą tartos pagrindui, kaip nurodyta šiame recepte. Arba galima tiesiog naudoti pirktinę tešlą.
2. Tuomet iškočiojame tešlą į skritulį, šiek tiek didesnį nei tartos forma. Šiam receptui prireiks 20 centimetrų tartos formos. Išklojame formą su tešla, šakute subadome tešlos pagrindą. Dedame į šaldytuvą bent pusvalandžiui.
Reklama
3. Tada grybus supjaustome griežinėliais, svogūną bei česnaką susmulkiname. Į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus, dedame sviesto, svogūnus, česnaką, grybus bei kepame maždaug 5 minutes, kol grybai išskirs daugumą savo skysčių. Paliekame visiškai atvėsti.
4. Po to grietinėlę išplakame su kiaušiniais iki vientisos masės. Gerai pasūdome bei paskaniname pipirais.
5. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.