Tinginių pyragas su juodaisiais serbentais (arba kitomis uogomis, tinka ir šaldytos)

2019-04-15 Autorius Baltoje lėkštėje

Tinginių pyragas su juodaisiais serbentais (arba kitomis uogomis, tinka ir šaldytos)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltai: 200 gramų
    • minkštas sviestas: 2 valgomųjų šaukštų
    • kiaušiniai: 2
    • grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
    • cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • juodieji serbentai: 1 stiklinės
    • cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų bei tris šaukštus cukraus gerai sumaišykite. Įdėkite grietinės, ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinius. Viską labai gerai sumaišykite iki vientisos masės.
  2. 2. Tuomet juoduosius serbentus gerai nuplaukite, išvalykite bei sumaišykite su šaukštu cukraus ir cinamonu. Tešlą supilkite į kepimo indą, ant viršaus suberkite juoduosius serbentus.
  3. Reklama
  4. 3. Galiausiai kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį. Lepinkitės!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau pyragų receptų rasite: Pyragai.
Tinginių pyragas su juodaisiais serbentais (arba kitomis uogomis, tinka ir šaldytos)
Tinginių pyragas su juodaisiais serbentais (arba kitomis uogomis, tinka ir šaldytos)
Gaivus ananasų pyragas
(1)
Slyvų ir kriaušių pyragas
(1)