Tiršta faršo ir daržovių sriuba

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Tiršta faršo ir daržovių sriuba

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • česnakai: 3 skiltelės
    • konservuoti pomidorai: 1 skardinė
    • svogūnai: 1
    • bulvės: 5
    • džiovintas bazilikas: 1 arbatinis šaukštelis
    • sultinys: 2 litrai
    • morkos: 2
    • poro: 1/2
    • faršas: 400 gramų
    • paprikos: 1/2 geltoniosios

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sultinį užvirinkime, į jį sudėkime nuskustas bei supjaustytas kubeliais bulves. Morkas, porą, svogūną bei paprikas susmulkinkime, apkepkime keptuvėje ir supilkime į sriubą.
  2. 2. Tuomet faršą dėkime į keptuvę, sudėkime susmulkintą česnaką, kai mėsa apkeps, supilkime konservuotus pomidorus, troškinkime, kol pomidorai ištiš. Galiausiai troškintą faršą/pomidorus supilkime į sriubą ir pavirkime dar apie 15 minučių, sriubą pagardinkime druska ir bazilikais. Gaunasi labai skani daržovių sriuba.
  3. Reklama
Trinta geltonų paprikų sriuba
(4)
Dilgėlių sriuba
(3)
Trinta grybų sriuba su bri sūriu
(3)