1. Pradžioje pasiruošiame mėsą. Aš ją sumalu pati. Paimu mėsos gabalą (puikiai tinka kumpis, mentė arba panašiai) bei pamarinuoju. Mėsą susmulkiname, beriame druskos, pipirų, tarp pirštų sutrintų lauro lapų bei susmulkintų česnakų. Geriausia šitaip yra pamarinuoti bent kelias valandas (ryte pamarinuojame, vakare gaminame). Taip pasimarinavusią mėsą sumalame (su visais česnakais bei lauro lapais).
2. Tuomet svogūnus supjaustome plonais pusžiedžiais bei sudedame į įkaitintą keptuvę. Apkepame. Po to sudedame mėsą. Įpilame pusę stiklinės vandens bei leidžiame pasitroškinti, uždengiame dangčiu.
Reklama
3. Po 10 minučių, nuimame dangtį, leidžiame nugaruoti skysčiui. Tada sudedame pomidorus. Išmaišome bei leidžiame dar pasitroškinti. Beriame likusius prieskonius. Pabaigai suberiame pupeles bei susmulkintą čili pipirą, dar patroškiname apie 10 minučių, atidengtu dangčiu. Skystis turi nugaruoti.
4. Tortilijas pašildome, dedame čili troškinuko, susukame bei mėgaujamės!