miltai: tiek, kad tešla gerai susiminkytų į gabalą
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių margariną ištirpiname bei atvėsiname. Kiaušinių trynius ištriname su puse cukraus, sodą nugesiname su grietine, sudedame į trynius, supilame margariną, likusį cukrų bei beriame miltus. Minkom tol, kol nelips prie rankų, suformuojame rutulį, dedame į šaldytuvą kokioms 2-3 valandoms (galite palikti ir per naktį).
2. Po to išsitraukiame mėsmalę, primontuojame formelę ir pradedame "darbuotis".
3. Tuomet kepame įkaitintoje iki 190-200 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol gražiai lengvai paruduos. Neskubame išimti iš skardelės, nes karšti linksta bei lūžta. Mėgaujamės!
4. Rekomendacija: Daugiau sausainių receptų rasite: Sausainiai.