Traški vištiena su persikų padažu

2017-12-19 Autorius Fotolia

Traški vištiena su persikų padažu

Ingredientai

    • vištienos filė: 500 gramų
    • miltų: 3 šaukštų
    • krakmolo: 3 šaukštų
    • druskos: 0,5 šaukštelio
    • pipirų: žiupsnelio
    • konservuotų persikų: 400 gramų
    • sojos padažo: 1 šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sumaišome miltus, krakmolą, druską bei pipirus.
  2. 2. Vištienos filė supjaustome maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais.
  3. vištienos filė supjaustyta maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais
  4. 3. Gerai apvoliojame vištieną miltų ir krakmolo mišinyje.
  5. 4. Tuomet vištieną dedame kepti įkaitintame svieste ant silpnos ugnies. Gražiai apskrudus vienai pusei, gabalėlius apverčiame.
  6. 5. Po to vištienai jau iškepus, įpilame puodelį konservuotų persikų sirupo bei sojų padažo. Gerai išmaišome bei maždaug porą minučių patroškiname.
  7. 6. Patiekiame su virtais mėgiamais ryžiais bei konservuotų persikų puselėmis. Skanaujame!
  8. 7. Pastebėjimas: Prieš pilant persikų sirupą ant vištienos galima užberti vieną saują susmulkintų pistacijų - bus dar pikantiškesnis skonis.