Pekino kopūstų, rūkytos vištienos ir vynuogių salotos su graikiniais riešutais

2024-04-03 Autorius WorldRecipes.lt

Pekino kopūstų, rūkytos vištienos ir vynuogių salotos su graikiniais riešutais
Šiandien Jums rodau savo šeimoje labai pamiltas salotas, kurias gaminame tikrai dažnai. Aš jas ruošiu iš rūkytos vištienos krūtinėlės, besėklių vynuogių, pekino kopūstų, majonezo ir graikinių riešutų. Patikėkite manimi skonis yra tiesiog super! Pamėgsite jas nuo pirmo kąsnio.

Beje, šį patiekalą esu dariusi tiek su žaliomis, tiek su mėlynomis vynuogėmis, taip pat vietoje pekininio kopūsto esu įdėjusi "Iceberg" salotas - gal net buvo gardžiau (čia kiekvienam pagal skonį).

Taip pat gamindama aš naudoju "Hellmann's" majonezą, nes jį labiausiai mėgstate, bet Jūs gamindami drąsiai galite pasirinkti ir savo mėgstamą. 

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių rūkytą vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais, vynuoges perpjaukite per pusę, pekininį kopūstą - gabaliukais.
  2. 2. Tuomet viską sudėkite į dubenį, suberkite pasmulkintus graikinius riešutus, įdėkite mėgstamo majonezo, gerai išmaišykite bei pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Reklama
  4. 3. Patiekite ir skanaukite!
Pekino kopūstų, rūkytos vištienos ir vynuogių salotos su graikiniais riešutais
Pekino kopūstų, rūkytos vištienos ir vynuogių salotos su graikiniais riešutais

Arminas

Va kaip grįšiu atostogų Lietuvon, būtinai turėsi pavaišint. Tikiu, kad tikrai skanu bus.
Atsakyti

Rita

Kaip tik šiandien valgiau, vištiena, vynuogės, saulėgrąžos kepintos, saliero kotai.
Atsakyti
Makaronų salotos su avinžirniais
(1)
Špinatų ir avokadų salotos
(2)