Trinta "Mimozų" sriuba su kiaušiniais ir daržovėmis

2023-07-31 Autorius WorldRecipes.lt

Trinta "Mimozų" sriuba su kiaušiniais ir daržovėmis
Vakar išviriau sriubą iš gurmaniškosios, daugelio kadaise žmonių labai pamiltos knygos "Kodėl prancūzės nestorėja". Knygoje rekomenduojama šią trintą daržovių sriubą su kiaušiniais virti tada, kai norisi šiek tiek "pasikūdinti". :) Nors aš savo kilogramais paskutiniu metu esu daugiau nei patenkinta, bet norėjau išmėginti koks šios sriubos skonis. Gavosi labai skani, tiršta, šviežių daržovių sriuba. Tikrai rekomenduoju pamėginti ir Jums. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • porų: 0,5
    • morkų: 2
    • žaliųjų paprikų: 0,5
    • savojos kopūstų: 0,5
    • žiedinių kopūstų: 0,5
    • salierų stiebų: 2
    • kiaušinių: 1
    • druskos
    • juodųjų pipirų
    • lauro lapų: 1

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia daržoves supjaustykite stambiais gabaliukais.
  2. 2. Viską, išskyrus žiedinius kopūstus, užpilkite vandeniu, įdėkite lauro lapą ir virkite 30 maždaug pusvalandį.
  3. Reklama
  4. 3. Po to sudėkite žiedinius kopūstus ir virkite dar apie 15 minučių.
  5. 4. Pasūdykite, pagardinkite sriubą juodaisiais pipirais.
  6. 5. Kai išverda, išimkite lauro lapą ir viską sutrinkite blenderiu.
  7. 6. Pilkite į lėkštes ir pabarstykite kapotu kietai virtu kiaušiniu. Skanaukite!
  8. 7. Pastebėjimas: Dar geresniam skoniui, aš pagardinau sriubą su grietine, bet tai nėra būtina.
Sriuba su antienos krūtinėle ir krevetėmis
(2)
Itališka daržovių sriuba su sūrio virtinukais
(1)
Tiršta grikių sriuba su vištiena
(4)
Pievagrybių ir voveraičių sriuba
(6)