1. Iš pradžių triušieną supjaustykite gabaliukais, pasūdykite, užbarstykite pipirų bei prieskoninių žolelių.
2. Tuomet kubeliais supjaustykite svogūną bei pakepinkite ant šlakelio alyvuogių aliejaus ir gabaliuko sviesto. Kai jau svogūnai apkeps, sudėkite mėsą bei apkepkite iš visų pusių.
Reklama
3. Tada sudėkite susmulkintas morkas. Supilkite pomidorų sultis bei įpilkite vandens tiek, kad apsemtų mėsą. Uždenkite bei palikite troškintis.
4. Troškinkite maždaug 60 minučių vis pamaišydamos. Įpilkite vorčesterio padažo bei aitriųjų paprikų pagal norimą aštrumą, tai yra ragaukite. Įdėkite susmulkintą česnaką. Įdėkite grietinės bei dar patroškinkite maždaug 20-30 minučių, kol padažas sutirštės. Patiekite ir skanaukite!