Kai tik namie turiu triušienos, iškart puolu gaminti šį patiekalą. Mūsų šeimoje jis labai pamėgtas. Vyras visada kartoja, kad tai pats skaniausias būdas paruošti triušį, dalinuosi juo ir su Jumis!
Ingredientai
triušiai: 1 (maždaug 1-1,5 kilogramo dydžio)
morkos: 3
svogūnai: 3
citrininiai pipirai
muskatas
druska
aliejus
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia triušį supjaustome gabaliukais, įtriname prieskoniais ir palaikome keletą valandų.
2. Tuomet keptuvėje su aliejumi pakepame sutarkuotas morkas ir susmulkintus svogūnus, pagardiname juos pipirais ir druska.
Reklama
3. Keptuvėje su aliejumi apkepame ir triušio gabaliukus.
4. Tuomet sudedame juos į troškintuvą, ant viršaus suberiame morkas bei svogūnus, įpilame šiek tiek vandens ir troškiname orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol mėsa suminkštėja.
5. Labai skanu patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis. Išmėginkite!
Mano
Atsakyti