Triušienos troškinys su grietinėle

2020-04-19 Autorius Jurgitos skanumai

Triušienos troškinys su grietinėle

Ingredientai

    • triušio: 1 vieneto
    • morkų: 2-3 vienetų
    • česnako: 3 skiltelių
    • sultinio: 250-300 mililitrų
    • grietinėlės 35 proc.: 250 gramų
    • žalumynų
    • druskos
    • pipirų
    • lauro lapo
    • aliejaus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių triušį supjaustykite (sukapokite) mažesniais gabalėliais.
  2. 2. Apkepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus.
  3. 3. Perdėkite keptus gabalėlius į troškintuvą ar gilią keptuvę su dangčiu.
  4. 4. Dėkite ant viršaus keletą pipirų, lauro lapą, nuluptas česnakų skilteles, pjaustytas morkas ir užpilkite sultiniu.
  5. 5. Uždenkite dangčiu ir troškinkite maždaug valandą.
  6. 6. Užpilkite grietinėle ir patroškinkite dar 10 minučių.
  7. 7. Pabaigoje dėkite žalumynus ir druską.
  8. 8. Tiekite su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus!
  9. 9. Rekomendacija: Daugiau troškinių receptų rasite: Troškiniai.
Avienos troškinys su baklažanais
(2)