Troškinti rauginti kopūstai

2018-04-02 Autorius SP Receptai

Troškinti rauginti kopūstai

Ingredientai

    • morkos: 4
    • svogūnai: 2
    • rauginti kopūstai: 0,5 litro
    • balto vyno actas: 2 valgomųjų šaukštų
    • trinti pomidorai: 300 mililitrų
    • aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
    • kmynai
    • muskato riešutas
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių keptuvėje įkaitinkite aliejų bei apkepinkite jame supjaustytus svogūnus.
  2. 2. Berkite kmynų, pakaitinkite maždaug 60 sekundžių.
  3. 3. Morkas nuskuskite, sutarkuokite bei sudėkite į keptuvę.
  4. 4. Patroškinkite kelias minutes, tada dėkite kopūstus, berkite likusius prieskonius, pilkite pomidorus ir vyno actą.
  5. 5. Troškinkite ant mažos ugnies maždaug 60 minučių. Skanaukite!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau kopūstų receptų rasite: Kopūstų receptai.

Darius

Gaminau! Paprastas, greitas ir labai labai skanu. Raugintų kopūstų megėjams, neabejoju, kad be galo patiks. Mano šeimai iš skanumo ausys raitėsi:))))
Atsakyti
Čili sriuba su jautienos faršu ir pupelėmis
(1)
Kiaulienos troškinys su marinuotomis voveraitėmis ir šonine
(2)
Lęšių troškinys su mėsa ir daržovėmis
(3)