Tuno salotos su burokėliais, žirneliais, marinuotais agurkais ir svogūnais

2024-01-18 Autorius WorldRecipes.lt

Tuno salotos su burokėliais, žirneliais, marinuotais agurkais ir svogūnais
Šiandien noriu Jums parodyti kaip galima paruošti labai paprastas, bet itin skanias salotas su tunu, virtais burokėliais, konservuotais žirneliais, marinuotais agurkėliais ir svogūnais. Kai pirmą kartą perskaičiau apie tuno ir burokėlių derinį, manęs jis visai nesužavėjo, bet kai išmėginau be galo patiko ir dabar dažnai šitaip gaminu. Mėginkite ir Jūs! 

Šiomis tuno salotomis jau dalinausi ir Jūs jas labai gerai įvertinote:
- Itališkos baklažanų salotos su tunu;
- sluoksniuotos tuno salotos "Mimoza";
- tuno salotos su konservuotais kukurūzais, kiaušiniais ir agurkais;
- salotos su tunu ir konservuotais avinžirniais

Beje, gamindami visų ingredientų galite ir nemaišyti, o juos tiesiog sluoksniuoti. Kaip jums skaniau ir gražiau. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių virtus burokėlius bei agurkus supjaustykite nedideliais gabaliukais, svogūną - smulkiais kubeliais.
  2. 2. Tuomet tuną bei žirnelius nusunkite ir viską dėkite į dubenį.
  3. Reklama
  4. 3. Pabarstykite pagal savo skonį druska, pipirais, uždėkite majonezą (sveikesniam variantui būtinai rinkitės graikišką jogurtą) bei išmaišykite.
  5. 4. Patiekite ir skanaukite!
Tuno salotos su burokėliais, žirneliais, marinuotais agurkais ir svogūnais
Nicos salotos su rūkyta skumbre
(1)
Keptų krevečių salotos Kūčioms su apelsinais
(1)
Karštos jautienos salotos su feta sūriu
(1)