1. Pastebėjimas: Aš įprastai šį desertuką gaminu iš trijų pakelių žėlė, tokiu atveju prireikia 6 lakštų vaflinių lakštų (aš dažniausiai perku lakštus su aguonomis, jie plonesni) bei 2 pakelių vanilinio pudingo.
2. Iš pradžių žėlė paruošiame kaip nurodyta ant pakelio, tik naudojame ne 500 mililitrų vandens, o 300 mililitrų. Sustingusią žėlę supjaustome nedideliais gabaliukais.
Reklama
3. Tuomet vanilinį pudingą paruošiame kaip nurodyta ant pakelio. Paruoštą pudingą šiek tiek atvėsiname, sutepame vaflinius lakštus. Paliekame pastovėti maždaug 30 minučių, kol vafliniai lakštai suminkštės. Tada sudėti žėlė gabaliukus bei susukame vaflinius vyniotinius.
4. Galiausiai pastatome į šaldytuvą bent jau 2 valandoms. Sustingusį vyniotinį supjaustome. Mėgaujamės!
5. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.