virta malta mėsa su prieskoniais (aš dar įdedu kepinto svogūno)
druska (į vandenį)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių pasiruoškite įdarą (išvirkite mėsą su mėgstamais prieskoniais, taip pat, jei norisi įdėkite į ją pakepinto svogūno). Tešlą suminkykite iš varškės, manų ir kiaušinių.
2. Tuomet suformuokite norimo dydžio cepelinus bei apvoliokite sausame krakmole. Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį.
Reklama
3. Virkite nuo iškilimo maždaug 10 minučių. Patiekite su spirgučių padažu arba tiesiog su grietine. Kaip labiau mėgstate. Skanaukite!
4. Pastebėjimas: Šį kartą viriau iš pusės nurodytos normos ir gavosi 10 nedidelių cepelinų.
5. Pastebėjimas: Aš galvoju, kad į vidų galima dėti ir žalią mėsą, tik reiktų pavirti ilgiau, kitą kartą ir pati būtinai taip išmėginsiu.
Ausra
O tai tuos manus dėt ir viskas? nereik pamirkyt?
Atsakyti
Ausra
Atsakyti
Alma
Atsakyti
undefined padažas tai jau kažkokia marmalynė
Laima
Darius
Atsakyti
Kęstutis Bočys
Aušra
Vladine
Atsakyti
Vilma
Atsakyti