Varškės pudingas su obuoliais

2023-07-27 Autorius WorldRecipes.lt

Varškės pudingas su obuoliais
Labai gardus, tirpstantis burnoje ir tuo pačiu išvaizdus pudingas. Nuostabi alternatyva varškės apkepui, neturintiems orkaitės. Būtinai rekomenduoju išmėginti jau šiandien. Pažadu, kad rezultatas patiks ir net pranoks visus jūsų lūkesčius. Tad imamės gamybos!

Ingredientai

    • varškė: 200 gramų
    • obuoliai: 100 gramų
    • džiūvėsėliai: 30 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • cukrus: 3-4 valgomųjų šaukštų
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: žiupsnelio
    • sviestas (formos patepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia varškę sumaišome su džiūvėsėliais, kiaušinio tryniu, cukrumi ir tarkuotais obuoliais.
  2. 2. Kiaušinio baltymą išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į masę.
  3. Reklama
  4. 3. Viską sukrečiame į sviestu pateptą formą, uždengiame ir verdame pudingą puode su verdančiu vandeniu maždaug 40-45 minutes.
  5. 4. Pudingą užpilame sirupu arba uogų padažu. Patiekiame ir skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau pudingo receptų rasite: Pudingo receptai.
Desertas: "Lvovo" varškėtis
(4)
Plikyti riestainiai pagal Iną
(2)
Cukruoti riestainiai
(6)