1. Grūstuve ar elektriniu trintuvu sutrinkite sausainius, sumaišykite juos su maltais riešutais ir išlydytu sviestu. Masę dėkite į torto formą ir suspauskite. Pusvalandį palaikykite šaldytuve, kad pagrindas sustingtų.
2. Želatiną užpilkite nedideliu kiekiu šalto vandens ir palikite išbrinkti. Grietinėlę išplakite. Kai ims standėti, suberkite miltelinį cukrų ir pabaikite plakti. Įmaišykite jogurtą, keletą nuplautų ir gerai nudžiovintų uogų. Išbrinkusią želatiną pakaitinkite, kad visiškai ištirptų, atvėsinkite ir supilkite į grietinėlės ir jogurto kremą. Išmaišykite ir supilkite kremą ant sustingusio trupinių pagrindo. Tortą laikykite šaldytuve, kol visiškai sustings.
3. Tortui papuošti vandens vonelėje įdėtame dubenyje ištirpdykite šokoladą. Uogas sudėliokite ant torto viršaus ir apliekite šokoladu. Skanėstą dar kurį laiką palaikykite šaldytuve, kad sustingtų šokoladas.