Tai nuostabaus skonio vegetariškas suvožtinis su ant grotelių keptu halumi sūriu bei Portobello grybais. Šalia jo patieksime marinuotų raudonųjų svogūnų, kurie čia nerealiai tinka. Labai skanus ir sotus patiekalas! :)
1. Suvožtiniai: Nupjaustome nuo Portobello pievagrybių kotelius ir palaikome pievagrybius marinate mažiausiai pusvalandį.
2. Pakepame pievagrybius iki 10 minučių arba tol, kol paviršius įgauna gražią spalvą.
Reklama
3. Pabarstome druska bei pipirais. Aptepame halumio sūrio griežinėlius nedideliu kiekiu alyvuogių aliejaus ir apkepame iš abiejų pusių, kol sūris dailiai paruduoja.
4. Dabar pats laikas paruošti pačius suvožtinius. Pradedame nuo avokado, pomidoro bei marinuoto raudonojo svogūno. Pridedame grybų, halumio, o ant viršaus užpilame amerikietiško kepsnių padažo.
5. Marinuoti raudonieji svogūnai: Sumaišome visus nurodytus ingredientus, išskyrus svogūno griežinėlius.
6. Sudedame svogūno griežinėlius į gražų stiklainį, supilame marinatą ir paliekame kambario temperatūroje mažiausiai 60 minučių, o idealiausia būtų - palaikyti per visą naktį šaldytuve.
7. Marinuotus svogūnus galite laikyti šaldytuve dar kelias paras. Skanaus!
8. Rekomendacija: Daugiau suvožtinių receptų rasite: Suvožtiniai.