citrinos žievelės: iš 0,5 vnt. (smulkiai tarkuotos)
miltai: ~50 gramų
aliejus: kelių valgomųjų šaukštų
juodieji pipirai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia bulves išverdame su lupenomis bei sutriname.
2. Tuomet fetos sūrį sutriname šakute, sumaišome su trintomis bulvėmis, kiaušiniu, poru, krapais, citrinos sultimis bei žievele, įberiame pipirų (aš patarčiau nesūdyti, nes masė bus pakankamai sūri dėl fetos sūrio).
3. Tada viską gerai sumaišome bei uždengusios laikome šaldytuve maždaug 1-2 valandas.
4. Po to suformuojame nedidelius blynelius, apvoliojame juos miltuose bei kepame keptuvėje su trupučiu aliejaus. Valgome vienus arba su Jums patinkančiais padažais ar salotomis. Skanaujame!