1. Iš pradžių vištieną smulkiai supjaustome, įpilame sojos padažo, pipirų bei lengvai apkepiname. Atidedame vištieną į šalį.
2. Tuomet į keptuvę įpilame sojos padažą, obuolių actą bei pomidorų pastą, truputį pakaitiname. Suberiame cukrų bei supilame maždaug 200 mililitrų vandens.
Reklama
3. Tada į keptuvę su padažu sudedame juostelėmis supjaustytą papriką, susmulkintus ananasus bei pomidorus.
4. Padažą reikėtų troškinti ant mažos ugnies maždaug 10 minučių, kol padažas tampa tirštokas, bet daržovės išlieka ganėtinai traškios.
5. Paskui į tą pačią keptuvę sudedame apkepintą vištieną bei dar patroškiname maždaug 10 minučių. Skanaujame!
Elvina nitikinaite
Atsakyti