kokosų pienas: 1 nedidelės skardinės (apie 160 ml)
miltai: 0,5 stiklinės (vištienos apvoliojimui)
aliejus: kepimui
Recepto paruošimas
1. Pradžioje vištieną supjaustome maždaug vieno kąsnio gabalėliais bei sumaišome su aliejumi, paprika, druska, pipirais, ciberžole bei cukrumi. Leidžiame apie pusvalanduką pastovėti. Gabaliukus pavoliojame miltuose, kad gerai apliptų visi šonai, po keletą gabaliukų dedame į karštą aliejų bei apkepame. Visos vištos iš karto geriau nedėti į keptuvę, kad aliejus neatvėstų.
2. Apkepus vištieną į tą pačią keptuvę dedame pusžiedžiais susmulkintą svogūną bei apkepame, kol suminkštės, o keptuvėje buvę prikepę miltai atšoks nuo dugno bei sienelių. Kai svogūnai taps aukso spalvos bei minkšti, suverčiame vištieną bei leidžiame sušilti jai. Tuomet sumažiname kaitrą bei sudedame kokoso pieną. Viskam leidžiame pasitroškinti maždaug 5 minutes, uždengus keptuvę.
3. Skanaujame su mėgiamais ryžiais bei daržovėmis.
4. Patarimas: Taip pat galima pasigaminti ir su paprasta grietinėlė. Tik geriau ja įpilti jau vištienai visiškai iškepus, bei tik leisti sušilti.