Kepti vištienos sparneliai kamado kepsninėje

2020-09-11 Autorius Gera rūkykla

Kepti vištienos sparneliai kamado kepsninėje
Norite paruošti vištienos sparnelius kamado tipo kepsninėje? Štai jums fantastiškai skanus būdas. Pamėginkite!

Ingredientai

    • vištienos sparneliai: 1 kilogramo
    • druska: 1 nubraukto valgomojo šaukšto
    • juodieji pipirai
    • česnako granulės
    • vištienos prieskoniai (be druskos)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia vištienos sparnelius įtrinkite visais prieskoniais ir palikite šaldytuve marinuotis per visą naktį.
  2. 2. Po to kamado kepsninę įkaitinkite. Šį kartą kepkite ant netiesioginės kaitros su karščio skirstytuvu (deflektoriumi). Deflektorių apvyniokite folija. Ant deflektoriaus rekomenduojame dar padėti folinę lėkštutę, o į ją pilkite vandens (riebalai kris į vandenį ir nesvils).
  3. Reklama
  4. 3. Ant kepimo grotelių sudėkite pasimarivusius vištienos sparnelius ir kepkite maždaug 60 minučių 170 laipsnių temperatūroje.
  5. 4. Kai sparneliai pasiekia 74 laipsnių vidinę temperatūrą (matuojame maisto termometru), pabaigai maždaug 10-15 minučių pakelkite temperatūrą iki 200 laipsnių, kad sparneliai gražiai apskrustų ir gautųsi traški odelė.
  6. 5. Galite patiekti su įvairiais mėgstamais padažais. Skanaus!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau vištienos sparnelių receptų rasite: Vištienos sparnelių receptai.
Trinta pomidorų sriuba su vištiena
(5)
Vištiena medaus ir sojos padaže
(1)