1. Pirmiausia vištienos krūtinėles supjaustykite išilgai (maždaug 2-3 centimetrų pločio juostelėmis). Pamerkite jas į kefyrą. Po maždaug 1-2 valandų kefyrą nupilkite, ant mėsos užberkite prieskonių.
2. Tuomet paruoškite į ką voliosite vištieną: vienoje lėkštėje miltai, antroje – džiūvesėliai, dubenėlyje išplakti kiaušiniai. Vištienos juosteles pamirkykite į kiaušinių plakinį, paskui šiek tiek miltuose, po to – džiūvesėliuose. Apvoliotas vištienos juosteles sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos bei kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių. Svarbiausia neperkepame, kad vištiena nebūtų per daug sausa.
3. Padažą paruoškite kokį tik norisi. Aš įprastai darau 2/3 majonezo + 1/3 grietinės, o jau priedai pagal skonį; tai gali būti įvairiausios žolės (pertažolės, krapai, bazilikas, rozmarinas), česnakas ar sūris (fermentinis, parmezano arba pelėsinis). Skanaukite!