1. Pirmiausia vištienos gabaliukuose peiliu padarykite "kišenėles" į kurias po to prikimšite įdaro. Gerai jas suprieskoniuokite, tiek išorę, tiek vidų.
2. Tuomet uždėkite garstyčių bei įtrinkite. Palikite mažiausiai kelioms valandoms marinuotis.
Reklama
3. Įdaras: Vytintus pomidorus, mocarelos sūrį, petražoles susmulkinkite bei sumaišykite (Aš pati perku vytintus pomidorus aliejuje, todėl jei perkate tiesiog vytintus, prieš naudodamos juos užmerkiame kelioms minutėms į karštą vandenį, kad jie išmirktų.)
4. Po to paruošto įdaro pridėkite į vištienos kišenes tiek, kad pavyktų su dantų krapštukais gražiai sukabinti kraštus. Dantų krapštukai yra naudojami tam, kad neišbėgtų išsilydęs sūris. Paskui kepkite. Aš pati kepu cikloninėje krosnelėje 200 laipsnių temperatūroje maždaug 20 minučių. Panašiai šiek pat laiko reikėtų kepti ir orkaitėje. Kepate kol vištiena gražiai apskrunda. Skanaujame su šviežiomis daržovėmis!