1. Pradžioje pasigaminame padažą. Susmulkiname svogūną bei česnako skilteles ir pakepiname įkaitintame puode su aliejumi. Po kelių minučių sudedame konservuotus pomidorus, pomidorų padažą, suberiame cukrų bei prieskonius. Troškiname apie 20 minučių. Nuo šviežių pomidorų nulupame odeles, išimame sėklas, supjaustome juos. Padažui sutirštėjus, sudedame šviežius pomidorus bei verdame jį dar keletą minučių.
2. Tuomet į susmulkintą vištieną įmušame kiaušinį, suberiame džiūvėsėlius, prieskonius, sudedame susmulkintą svogūną bei viską gerai išminkome. Tada formuojame kukulius ir į jų vidų įspaudžiame po gabaliuką mocarelos sūrio. Pakepiname juos įkaitintoje gilioje keptuvėje su aliejumi, kol apskrus.
Reklama
3. Po to į keptuvę įpilame 2 stiklines vandens bei troškiname maždaug 25 minutes, kol išgaruos vanduo. Jei jo pritrūktų, galima drąsiai įpilti dar – svarbu, kad kukuliai labai gerai išsitroškintų. Supilame naminį pomidorų padažą bei viską patroškiname dar keletą minučių. Patiekiame su makaronais. Skanaujame!