Vištienos kulšelės arba blauzdelės džiuvesėliuose

2018-08-08 Autorius Neringos užrašai

Vištienos kulšelės arba blauzdelės džiuvesėliuose

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištienos blauzdeles arba kulšeles išmarinuokite su prieskoniais, druska bei pomidorų padažu bent pora valandų.
  2. 2. Tuomet imkite kiekvieną vištienos gabaliuką, gerai išvoliokite džiuvesėliuose bei dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
  3. 3. Po to kepkite maždaug 25-30 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaukite!
Bandelės / Pyragėliai su vištiena
(6)
Rizotas - risotto su vištiena ir moliūgu
(1)
Vištienos salotos su majonezo, jogurto ir sezamų sėklų padažu
(1)
Vištienos kumpelių iešmeliai kepti orkaitėje
(1)