1. Pirmiausia nugarinę išplaukite ir nusausinkite.
2. Tuomet užvirkite vandenį, sudėkite visus ingredientus skirtus marinatui, išmaišykite ir išjunkite.
3. Palikite atvėsti.
4. Po to imkite pailgą indą kad tilptų mūsų mėsos gabaliukas, dėkite mėsą į indą ir užpilkite šaltu marinatu.
5. Statykite į šaldytuvą dviem parom. Per tą laiką reikia kartas nuo karto mėsą pavartyti.
6. Paskui išimkite mėsą iš marinato ir nusausinkite.
7. Apvoliokite mėsą prieskonių mišinyje, pagal savo skonį: malti pipirai, žolelių mišiniai, česnakai, lauro lapai ir taip toliau (kiekvieną kartą galite gauti vis kitą skonį). Gerai įtrinkite. Įvyniokite mėsą į marlę ir pakabinkite gerai vėdinamoje patalpoje mažiausiai savaitei. Po to jau prapjaukite ir lepinkitės!