1. Pirmiausia keptuvėje įkaitinkite vieną šaukštą aliejaus.
2. Trumpai apkepinkite griežinėliais supjaustytą čoriso dešrą.
Reklama
3. Išimkite iš keptuvės.
4. Jei reikia, įpilkite dar šiek tiek aliejaus ir sudėkite susmulkintą svogūną bei česnaką, kepkite maišydami kelias minutes.
5. Tada pilkite sultinį, konservuotus pomidorus, cukrų, išmaišykite ir uždengę keptuvę kaitinkite ant nedidelės ugnies maždaug 10 minučių.
6. Po to supilkite avinžirnius, citrinos sultis ir kaitinkite neuždengę maždaug 5 minutes.
7. Sudėkite pasirinktos žuvies filė (kaip jau minėjau aš šį kartą naudojau hokio filė), dešros gabaliukus, žuvį "paslėpkite" po padažu, uždenkite keptuvę ir kepkite dar maždaug 10 minučių.
8. Galiausiai patiekite apšlakstę ypač tyru alyvuogių aliejumi bei pabarstę sukapotomis petražolėmis. Lepinkitės!
9. Rekomendacija: Daugiau žuvies patiekalų receptų rasite: Žuvies patiekalai.