1. Pirmiausia duoną išmirkome piene. Tada žalumynus nuplauname, nusausiname, supjaustome. Svogūną nuvalome, susmulkiname. Pievagrybius supjaustome gabaliukais. Sviestą ištirpiname keptuvėje, sudedame svogūnus bei grybus, kepame apie dvi minutes. Pasūdome bei pabarstome pipirais, įpilame vyno. Kaitiname ant stiprios ugnies, kol išgaruos visas skystis.
2. Tuomet nuimame nuo ugnies, sudedame nuspaustą duoną, vieną kiaušinį, supjaustytus krapus bei petražoles, išmaišome. Atvėsiname. Žuvį išvalome, išplauname, nusausiname, įdarome paruoštu faršu.
Reklama
3. Po to farširuotą žuvį padedame ant alyvų aliejumi suteptos folijos, apdėliojame citrinos griežinėliais, apliejame alyvų aliejumi bei antros citrinos sultimis. Nestipriai suvyniojame į foliją bei kepame vartydamos ant grotelių maždaug 15-20 minučių. Skanaujame!