raudonosios paprikos milteliai: 1 valgomojo šaukšto
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių morkas sutarkuokite per burokine tarką (būtų dar gražiau, jeigu namie turi specialią korėjietiškų morkų tarkutę).
2. Tuomet agurkėlius, nupjovusios galiukus, pjaukite išilgai į 4 skilteles bei dar pusiau, gausite 8 gabaliukus iš agurkėlio.
Reklama
3. Tada sumaišykite morkas su agurkais, supilkite visus likusius ingredientus, gerai išmaišykite bei palikite 4 valandoms. Mėgaukitės.:)
4. Pastebėjimas: Aš šiuos agurkėlius laikau šaldytuve susidėjusi į stiklainius, kol sutraškiname visus, fantastiškai skanūs. Labai gaunasi panašūs į tuos kur būna kinų restoranuose. Galite laikyti ir žiemai, tuomet reikia pasterizuoti 0,5 litro stiklainiukus nuo vandens užvirimo maždaug 15-20 minučių.
5. Rekomendacija: Daugiau agurkų paruošimo receptų rasite: Agurkai.