Labai paprastas agurkų mišrainės žiemai receptas. Mūsų šeimoje mes jas vadinam, tiesiog labai paprastai - "Skanumėlis". Jai pagaminti reikia vos 6 ingredientų ir ji visada pavyksta, todėl labai noriu, kad ir Jūs pamėgintumėt. :)
1. Pirmiausia nuplautus agurkus supjaustome griežinėliais, svogūnus supjaustome pusžiedžiais, supilame visus produktus ir gerai išmaišome.
2. Paliekame marinuotis maždaug 12-15 valandų, kelis kartus gerai permaišydami per tą laiką.
Reklama
3. Paskui dedame puodą ant viryklės ir kaitiname maždaug 15-20 minučių.
4. Po to sudedame į stiklainius, užpilame susidariusio skysčio ir gerai užsukame. Laukiame žiemos ir skanaujame!
5. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų žiemai rasite: Mišrainės žiemai.
Darius
Sita skysti virinti 15 min ar tik kaitinti
Atsakyti
Lina
Kaip darėte?
vilija
as ir darau sita misraine.as uzverdu i tada dedu y slijikus
Atsakyti
vilija
zodziu y stiklainius
Vagylka,bent savo foto pasidaryk
Jei jau tipo ruošei tą mišrainę.Dabar paimi iš kito tinklraščio,apkerpi užrašą,prirašai kelis bla bla žodžius ir jau "pagaminta"
Atsakyti
Vilija
Dariau. Kažko trūko, tai įdėjau dar prieskonių ir neaštrių garstyčių. Tada puode užvirinau ir į stiklainiukus. Greit neliko :)
Atsakyti
Ingrida
O kiek laiko virt?
Sonata
Aš daug metų darau taip patikėkit prie žuvies, mėsos - agurkai, svogūnai, krapai, petražžlės, druska, rūgštelė arba obuolių actas viską sumaišai palaikai, atsiranda sulčių sųgrūdi į stiklainiukus viršus 2cm susidariusio skystimo, tada pakaitinu prigrūstus stiklaūnius iki 80 laipsn. Patikėkit gerulė, druska, rūgštelė pagal jus, jokių aliejų, prieskonių, tiesiog reik atrast kas geriau, -sūriau, rūgščiau, ar daugiau krapų, petrražolių, na toliau Jūsų fantazija ... paprika, pomidorai ir t.t.
Atsakyti
Darius
Atsakyti
Lina
vilija
Atsakyti
vilija
Vagylka,bent savo foto pasidaryk
Atsakyti
Vilija
Atsakyti
Ingrida
Sonata
Atsakyti
Marija
Atsakyti