Agurkų mišrainė žiemai Skanumėlis su svogūnais, actu ir aliejumi

2023-08-12 Autorius WorldRecipes.lt

Agurkų mišrainė žiemai Skanumėlis su svogūnais, actu ir aliejumi
Labai paprastas agurkų mišrainės žiemai receptas. Mūsų šeimoje mes jas vadinam, tiesiog labai paprastai - "Skanumėlis". Jai pagaminti reikia vos 6 ingredientų ir ji visada pavyksta, todėl labai noriu, kad ir Jūs pamėgintumėt. :)

Ingredientai

    • agurkai: 5 kilogramų
    • svogūnai: 10 (nemažų)
    • actas: 1 stiklinės
    • aliejus: 1 stiklinės
    • cukrus: 7 šaukštų
    • druska: 5 šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia nuplautus agurkus supjaustome griežinėliais, svogūnus supjaustome pusžiedžiais, supilame visus produktus ir gerai išmaišome.
  2. 2. Paliekame marinuotis maždaug 12-15 valandų, kelis kartus gerai permaišydami per tą laiką.
  3. 3. Paskui dedame puodą ant viryklės ir kaitiname maždaug 15-20 minučių.
  4. 4. Po to sudedame į stiklainius, užpilame susidariusio skysčio ir gerai užsukame. Laukiame žiemos ir skanaujame!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų žiemai rasite: Mišrainės žiemai.
Agurkų mišrainė žiemai Skanumėlis su svogūnais, actu ir aliejumi

Darius

Sita skysti virinti 15 min ar tik kaitinti
Atsakyti

Lina

Kaip darėte?

vilija

as ir darau sita misraine.as uzverdu i tada dedu y slijikus
Atsakyti

vilija

zodziu y stiklainius

Vagylka,bent savo foto pasidaryk

Jei jau tipo ruošei tą mišrainę.Dabar paimi iš kito tinklraščio,apkerpi užrašą,prirašai kelis bla bla žodžius ir jau "pagaminta"
Atsakyti

Vilija

Dariau. Kažko trūko, tai įdėjau dar prieskonių ir neaštrių garstyčių. Tada puode užvirinau ir į stiklainiukus. Greit neliko :)
Atsakyti

Ingrida

O kiek laiko virt?

Sonata

Aš daug metų darau taip patikėkit prie žuvies, mėsos - agurkai, svogūnai, krapai, petražžlės, druska, rūgštelė arba obuolių actas viską sumaišai palaikai, atsiranda sulčių sųgrūdi į stiklainiukus viršus 2cm susidariusio skystimo, tada pakaitinu prigrūstus stiklaūnius iki 80 laipsn. Patikėkit gerulė, druska, rūgštelė pagal jus, jokių aliejų, prieskonių, tiesiog reik atrast kas geriau, -sūriau, rūgščiau, ar daugiau krapų, petrražolių, na toliau Jūsų fantazija ... paprika, pomidorai ir t.t.
Atsakyti