Paprastos salotos vienam ar dviem! Niekada nenusibosta ir pasigaminti yra labai paprasta

Paprastos salotos vienam ar dviem! Niekada nenusibosta ir pasigaminti yra labai paprasta
Aromatingas, skanus, labai paprastas ir puikiai tinka įvairiausiems patiekalams. Mano vyras dažnai tai daro ant šventinio stalo, daugelis mano svečių tai labai mėgsta.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • šviežias agurkas, 1 vnt;
  • konservuotų žirnių, 1 skardinė;
  • žalumynai kekės;
  • majonezas arba grietinė;
  • druska pipirai.
Reklama
Gaminimo procesas

Išvirkite kiaušinius ir atvėsinkite.

Paprastos salotos vienam ar dviem! Niekada nenusibosta ir pasigaminti yra labai paprasta

Nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Paprastos salotos vienam ar dviem! Niekada nenusibosta ir pasigaminti yra labai paprasta

Paimkite vidutinį ar didelį agurką, taip pat supjaustytą kubeliais.

Pagal savo skonį sumaišykite agurką, kiaušinius, konservuotus žaliuosius žirnelius, smulkintas žoleles.
Reklama
Druska ir pipirai, pagardinkite grietine arba majonezu.

Kaip tokių salotų variantą taip pat yra konservuotų kukurūzų arba šiek tiek kieto sūrio.

Labai skanu salotas puošti naminiu majonezu arba majonezu, sumaišytu su šaukšteliu saldžiųjų garstyčių.

Jei laukiu svečių, iškart nusiperku puse kilogramo krūtinėlės ir kopūstų: parodysiu, kokį viliojantį „skanumėlį“ gaminu




Skanus vištienos patiekalas. Krūtinėlės sultingumą suteikiame kefyru, kuris minkština mėsos skaidulas, o užkandis bus labai minkštas ir švelnus.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • vištienos krūtinėlė, 500 g;
  • šilto kefyro, 300 ml;
  • bazilikas, prieskoniai;
  • česnako pagal skonį;
  • baltagūžių kopūstų, 700 g;
  • sūrio, 50 g.
Reklama
Gaminimo procesas
Mėsą plauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais

Mes supjaustome mėsą – tai leis jai gerai pasimarinuoti.

Šiltame kefyre ištirpiname prieskonius, druską, pipirus, česnaką, perleistą per presą, aromatines žoleles.

Įdėkite mėsą į marinatą ir palikite 20 minučių.

Smulkiai supjaustykite kopūstus, suberkite juos į formą ir ant viršaus uždėkite mėsos gabalėlių.

Užpildykite marinatu.

Trys sūriai ant trintuko ir sumaišomi su komerciniu kiaušiniu, taip pat tarkuotu.
Reklama
Kepame orkaitėje 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje, išimame ir ant viršaus paskleidžiame sūrį bei kiaušinį ir kepame dar 15 minučių.

Tokį kvapnų patiekalą patiekiu su šviežių daržovių salotomis ir virtomis bulvėmis. Jei norite, į patiekalą taip pat galite įdėti grybų, tada jis pasirodys dar aromatingesnis ir pasotinantis.