Aštrus vištienos ir špinatų troškinys

2018-01-19 Autorius Fotolia

Aštrus vištienos ir špinatų troškinys

Ingredientai

    • vištienos: 300 gramų
    • špinatų: 150 gramų
    • druskos
    • pipirų
    • muskato riešutų: žiupsnelio
    • aitriųjų paprikos miltelių
    • imbiero milteliai
    • neriebios grietinėlės: 180 mililitrų
    • kokosų pieno: 100 mililitrų
    • sviestas (kepimui)
    • virti ryžiai (patiekimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną supjaustome maždaug vieno kąsnio gabalėliais, pabarstome druska ir pipirais bei kepame įkaitintame svieste.
  2. 2. Kai vištiena jau apskrus, įpilame grietinėlės bei sudedame nuplautus špinatus (jei špinatai šaldyti, atitirpiname bei nuvarviname). Įberiame sutarkuoto muskato riešuto, imbiero miltelių bei aitriosios paprikos. Troškiname ant silpnos ugnies maždaug 5-7 minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Po to supilame kokosų pieną bei palaukiame, kol užvirs. Patiekiame su pasūdytame vandenyje išvirtais ryžiais (nors labai gardu ir be jų). Skanaujame!
Grybų karis su daržovėmis ir kokosų pienu
(1)
Skanusis vegetariškas čili troškinys
(1)
Noodles makaronų, daržovių ir sojos troškinys su pievagrybiais
(1)
Vengriškas šernienos troškinys
(2)
Pupelių - dešrelių troškinys
(5)