Pupelių - dešrelių troškinys

2019-01-16 Autorius WorldRecipes.lt

Pupelių - dešrelių troškinys
Šiandien noriu su Jumis pasidalinti nebrangiu, lengvai pagaminamu, bet labai skaniu patiekalu - troškiniu su pupelėmis ir dešrelėmis. Tokį patiekalą tikrai pavyks paruošti net ir virtuvės naujokams. Pamėginkite pasigaminti, galiu patikinti, kad skonis pranoks Jūsų lūkesčius. :)

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia pupeles pamerkite iš vakaro, ryte išvirkite pasūdytame vandenyje.
  2. 2. Kai jau turite išvirtas pupeles, imkitės kitų produktų.
  3. 3. Dešreles susipjaustykite norimo dydžio gabaliukais, pakepinkite ant aliejaus su susmulkintu svogūnu ir česnaku.
  4. 4. Tada supilkite pupeles bei pomidorus savose sultyse (aš sunaudojau dvi skardines), pomidorus šiek tiek pasmulkinkite mentelės pagalba, besitroškinant jie išsileis bei gausis labai skanus padažas.
  5. 5. Bebaigiant troškinti sudėkite druską, šviežiai maltus pipirus ir mairūną. Patiekite ir skanaukite!
  6. 6. Pastebėjimas: Pupeles galite dėti įvairaus dydžio, aš šį kartą turėjau mažas, bet labai gardu ir su didžiosiomis. Konservuotus pomidorus galite pakeisti gerai sunokusiais pomidorais, kuriuos reikia būtinai nublanširuoti.
Troškinta stirniena marinuota rūgpienyje
(3)
Troškinta aviena su bulvėmis
(2)
Vištienos ir moliūgų troškinys / karis su paprikomis
(3)
Šoninės troškinys su garstyčiomis ir majonezu
(4)