Paprastai troškinti rauginti kopūstai su šviežiomis dešrelėmis ir rūkytu kumpeliu

2024-01-17 Autorius WorldRecipes.lt

Paprastai troškinti rauginti kopūstai su šviežiomis dešrelėmis ir rūkytu kumpeliu
Neseniai Jums rodžiau troškintus raugintus kopūstus su rūkytomis dešrelėmis ir pomidorų padažu. Tas patiekalas susilaukė labai daug Jūsų pagyrų, tad nusprendžiau parodyti dar vieną variantą - šį kartą daug paprastesnį, kuriame naudosime šviežias dešreles ir nebus jokio pomidorų padažo. Šis patiekalas man primena slidinėjimo atostogas Austrijoje, toks kaimiško stiliaus patiekalas, kuriam reikia labai nedaug ingredientų, bet galutiniame patiekale jie labai puikiai susijungia. Pamėginkite! :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • šviežių kiaulienos dešrelių: 4-6
    • raugintų kopūstų: 1 kilogramo
    • svogūnų: 1
    • rūkyto kumpelio: 50 gramų
    • cukraus: 1 arbatinio šaukštelio
    • aliejaus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į gilesnę keptuvę, skirtą troškinimui, pilkite aliejaus ir apkepinkite susmulkintą svogūną bei rūkytą kumpelį.
  2. 2. Tada sudėkite nuspaustus raugintus kopūstus, cukraus ir kepkite vartydami, kol šiek tiek paruduoja.
  3. Reklama
  4. 3. Dešreles galite iškepti atskirai (kaip šį kartą ir dariau), arba troškinti kopūstuose. Tam reikalui supilkite į kopūstų keptuvę 1,5 stiklinės karšto vandens, jame patalpinkite dešreles, šiek tiek pridenkite ir troškinkite maždaug 15-20 minučių, kol išverda vanduo.
  5. 4. Patiekite su virtomis bulvėmis ir skanaukite!
Airiškas avienos troškinys
(1)