Austriški marinuoti raudonieji svogūnai su obuolių actu

2023-06-13 Autorius WorldRecipes.lt

Austriški marinuoti raudonieji svogūnai su obuolių actu
Nežinau kaip kitiems, bet man marinuoti svogūnai visada asocijuojasi su silke ar šašlykais. Šiuos marinuotus raudonuosius svogūnus dar galima dėti ant sumuštinių arba į burgerius.
 
Austrai šiuos svogūnus patiekia su rugine duona, aptepta minkštu sūriu su paprika. 

Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 1 nedidelis stiklainis marinuotų svogūnų.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • obuolių actas: 0,5 puodelio (tinka ir ryžių)
    • cukrus: trečdalio puodelio
    • juodieji pipirai: 0,5 arbatinio šaukštelio (nesmulkinti)
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • kvapieji pipirai: 6
    • česnakas: 1 mažos skiltelės
    • lauro lapeliai: 1
    • plonai supjaustyti raudonieji svogūnai: 2 puodelių
    • vanduo: 0,5 puodelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia visusnurodytus ingredientus, išskyrus svogūnus, sumaišome su puse puodelio vandens, užviriname.
  2. 2. Tuomet sudedame svogūnus, išmaišome ir dar kartelį užviriname.
  3. Reklama
  4. 3. Tada nukeliame nuo ugnies.
  5. 4. Sudedame į pasirinktą stiklainį.
  6. 5. Uždengiame ir atvėsiname.
  7. 6. Laikome šaldytuve ne ilgiau 2 savaičių. Skanaus!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau marinuotų svogūnų receptų rasite: Marinuoti svogūnai.
Austriški marinuoti raudonieji svogūnai su obuolių actu

Alvydas

Pamažinau acto ir cukraus kiekį, kvepia nuostabiai, laukia susitikimo su šonkauliukais...
Atsakyti