Marinuoti svogūnai su obuolių actu prie šašlyko

2023-06-13 Autorius WorldRecipes.lt

Marinuoti svogūnai su obuolių actu prie šašlyko
Tikriausiai ganėtinai sunkiai galima įsivaizduoti tradicinį šašlyką patiektą be marinuotų svogūnų. Tikriausiai galima teigti, kad visi juos žino, visi valgo ir visi moka pasigaminti... Bet kiek aš laiko vargau, kol tikrai atradau man tikrai patinkantį receptą, kaip tuos svogūnus marinuoti! O visas paslaptis obuolių acte. Ir tai tikrai ne iš pirmo karto pavyko, tad tikiuosi, kad šis mano įrašas kažkam pravers, jei atsidurtumėte tokioje situacijoje, nes šis svogūnų marinatas jau kurį laiką mūsų šeimos tikrai nenuvilia ir dažnai šitaip pasigaminame!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • svogūnų: 4
    • obuolių acto: 100 mililitrų
    • druskos: 2 arbatinių šaukštelių
    • cukraus: 2 arbatinių šaukštelių
    • karšto vandens: 200 mililitrų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais ir sudėkite į didelį indą.
  2. 2. Tada obuolių acte ištirpinkite druską ir cukrų. Supilkite ant svogūnų actą ir išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet viską užpilkite verdančiu vandeniu ir dar vieną kartą permaišykite.
  5. 4. Šiame etape galima paragauti marinato - ar pagal jūsų skonį netrūksta sūrumo, saldumo ar aštrumo.
  6. 5. Karštu vandeniu užpilti svogūnai įprastai išsimarinuoja tikrai greičiau - esant skubiam reikalui juos galite ragauti jau po 3-4 valandų. Bet žinoma, tradiciškai svogūnai yra marinuojami per visą naktį. Skanaus!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau marinuotų svogūnų receptų rasite: Marinuoti svogūnai.
Marinuoti jautienos šašlykai
(5)
Mėsos troškinys - guliašo sriuba ant laužo
(2)
Krevetės ant laužo (žarijų) ir 2 padažai prie jų
(4)