1. Iš pradžių visus sausus produktus: miltus, kepimo miltelius, avižinius drisbsnius, cukrų bei cinamoną supilkite į dubenį ir išmaišykite.
2. Tada dėkite kubeliais supjaustytą sviestą bei trinkite tarp pirštų, kol gausite trupinėlius. Berkite spanguoles, maltus riešutus, tuomet pilkite išplaktą kiaušinį bei minkykite kol tešla sušoks į kamuoliuką.
Reklama
3. Iškočiokite maždaug 6 centimetrų skersmens ritinį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą, kol atšals bei sustings (man užtruko pusvalandį).
4. Po to įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
5. Supjaustykite ritinį maždaug 0,5 centimetro pločio griežinėliais, dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite maždaug 15 minučių. Skanaukite!