Azijietiški vištų skilveliai

2019-07-16 Autorius Samčio užrašai

Azijietiški vištų skilveliai
Jeigu namie turite vištienos skilvelių (o jei neturite lėkite į parduotuvę nusipirkti), būtinai pagaminkite savo šeimai šį paprastą bei gardų patiekalą.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vištų skilveliai: ~1 kilogramo
    • svogūnai: 1
    • česnakas: 3 skiltelių
    • morkos: 1-2
    • saldžiosios paprikos: 2
    • aitriosios paprikos: 1
    • sojų padažas: 50 mililitrų
    • terijakio padažas: 50 mililitrų
    • ryžių actas: 50 mililitrų
    • aliejus
    • druska: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištų skilvelius nupjaukite bei supjaustykite nedideliais gabalėliais. Tada dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi bei kepame maždaug 15 minučių. Sudėkite susmulkintas daržoves bei kepinkite, kol daržovės suminkštės.
  2. 2. Po to supilkite sojų ir terijaki padažus, ryžių actą ir dar patroškinkite maždaug 5 minutes. Pagardinkite druska ir išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Galiausiai patiekite su virtais ryžiais (galima ir be jų) ir skanaukite!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Vištienos gabalėliai su medaus padažu
(1)
Prancūziškas vištienos filė kepsnys
(6)
Jamaikietiška jerk vištiena su karibų (karibietiškais) ryžiais virtais kokosų piene
(1)
Sluoksniuotos tešlos kyšas su cukinija, vištiena ir sūriu
(4)