1. Pradžioje orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros. Su kepimo popieriumi išklokite 20×20 centimetrų kepimo formą.
2. Tuomet išplakite išlydytą sviestą bei cukrų, įmuškite kiaušinį ir įmaišykite vanilės ekstraktą, gerai išplakite. Suberkite druską, miltus bei sudėkite sutrintus bananus, išmaišykite iki vientisos masės. Perkelkite į kepimo formą.
3. Tada kepkite maždaug 25–30 minučių. Atvėsinkite formoje.
4. Paruoškite glajų: Vidutinio dydžio puode išlydykite sviestą, suberkite rudąjį cukrų bei supilkite pieną, išmaišykite ir palaukite, kol viskas užvirs. Tada nuimkite nuo ugnies, leiskite pravėsti apie 5 minutes, po to įmaišykite miltelinį cukrų. Gerai išmaišykite iki vientisos masės, paskleiskite ant atvėsinto pyrago bei leiskite sustingti.
5. Paskui supjaustykite gabalėliais bei patiekite. Skanaukite!