1. Pradžioje trinkite špinatus bei obuolį. Avižinius dribsnius bei linų sėklas susmulkinkite iki miltų birumo.
2. Tuomet įberkite druskos, cinamono, vanilės ekstrakto, kepimo miltelių, cukraus bei viską ganėtinai gerai išmaišykite arba dar kartą sutrinkite. Atidėkite.
3. Tada obuolį supjaustykite gabalėliais, šalia paplėšykite (jei lapeliai smulkūs, plėšyti nebūtina) špinatus ir viską vėlgi sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Į šią masę supilkite pieną bei jogurtą, gerai išmaišykite.
4. Po to į sutrintus avižinius dribsnius įdėkite išplaktą kiaušinį, pilkite špinatų-obuolio masę, išmaišykite. Blynų tešla jau paruošta!
5. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su trupėliu aliejaus arba sviesto iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Skanaukite!