1. Iš pradžių aguonas užplikome su verdančiu vandeniu, šiek tiek palaikome, nusausiname bei patriname su cukrumi. Šitaip aguonų skonis jausis daug geriau, nei tiesiog įbėrus sausų. Šią masę sumaišome su varške, grietine bei šokolado gabaliukais. Grietinės dedama tam, kad masė nebūtų itin sausa bei biri.
2. Tuomet įdarome lietinius bei apkepame juos dar kartą. Kiti mėgsta šildyti mikrobangų krosnelėje, bet man asmeniškai taip nepatinka, nes blyneliai gaunasi tarsi guminiai. Aš lietinius visada kepu tik iš vienos pusės bei labai trumpai - kad jis vos apdžiūtų, bet neparuduotų.
Reklama
3. Po to ant apkeptos pusės dedu įdaro bei užlankstau. Išorėje lieka neapkepta pusė kurią dabar drąsiai galite kepti ant keptuvės su šlakeliu aliejaus.
4. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.