1. Pirmiausia suberkite miltus į indą, sumaišykite su kepimo milteliais bei druska. Tada įpilkite pieno bei išplaktą kiaušinį, aliejaus ir išmaišykite tešlą. Įmaišykite cukrų, vaniliną, cinamoną ir šafraną. Įberkite arba įmaišykite šokolado drožles ar traškučius.
2. Tuomet keptuvėje įkaitinkite aliejų arba tiesiog gabalėliu sviesto patepkite keptuvę ir įkaitinkite ją. Šito gabaliuko sviesto ir užteks, daugiau nereikės net kai keptuvė išsausės. Šaukštu pilkite tešlą į keptuvę, formuodamos apvalius blynelius, ir kepkite juos iš abiejų pusių.
3. Po to sudėkite blynelius į lėkštę bei dar šiltus papuoškite ledų gumulėliu ir žvaigždėtuoju anyžiumi (nebūtinai). Patiekite šiltus. Ledai po truputį pradės tirpti bei blyneliai atrodys tikrai labai gardžiai. Patiekite su puodeliu nesaldintos kavos ar arbatos arba šviežiomis vaisių sultimis. Skanaukite!